Ontrafelen van de aard van de partner is nooit te laat. Zelfs als je al in hetzelfde bed bent geweest en al nieuwe houdingen kunt experimenteren. Let op het geslacht dat een man het meest geeft. Op onderbewust niveau kan de neiging tot een of een andere positie veel maken over de kenmerken van zijn karakter.

Zendingspositie

Deze klassieke positie wordt als iets als een startpunt in seks beschouwd. Als uw partner experimenten vermijdt en meestal de wens grijpt aan het geloof de passie van zendeling, heeft hij problemen met een zelfrespect. Hoogstwaarschijnlijk heeft hij geen vertrouwen of moet hij uw positieve reactie bevestigen. Ook kan een dergelijke tendens zeggen dat een man controle wil behouden tijdens geslachtsgemeenschap. Het is tenslotte in positie van bovenaf dat het de snelheid, diepte en penetratie kan bedienen.

Wat te veranderen?

Aanbieding aan uw geliefde Verlaat de comfortzone en zoek naar verse sensaties. Probeer de pose van ‘vrouw van boven’ te proberen: de diepte van de penetratie en het contactgebied van je lichaam in dit geval blijven identiek, maar een deel van de controle gaat in je handen. Het voegt de punch toe aan de Avoy Lover-klassiekers.

Achter

Favoriete pose van zoveel vertegenwoordigers van sterke seks geeft het verlangen om over te geven aan de kracht van dierlijke instincten. In zo’n positie manifesteert een man zichzelf als een leider, man. Misschien is hij bang voor overmatige nabijheid en is het in het algemeen onregelmatig.

Wat te veranderen?

Het is moeilijk voor te stellen dat jij of je man zo’n houding initieert om te fluisteren naar elkaar romantische

http://www.f-lm.de/transzendentales-schulertheater/

woorden op het oor. Als het je lijkt dat tijdens seks, is het gevoel van echte intimiteit verloren, een partner aan het alternatief – pose aan de zijkant. Een man zal je nog steeds van achteren doordringen, maar je krijgt de kans om te knuffelen in het proces en seks zal zacht worden.

Vrouw op de top

Als de geliefde als de pose van de rijder, dan probeert hij u meer plezier aan u te leveren. Hij weet het vertrouwen te behouden, zelfs in een ondergeschikte rol, maar tegelijkertijd kan het domineren, waarbij partner een piek van plezier bereikt dankzij diepere penetratie. Met andere woorden, de partner prikkelt wat hij kan observeren hoeveel u het proces leuk vindt.

Wat te veranderen?

Het voordeel van de houding – op een groot aantal manieren om het te gebruiken. Natuurlijk heeft een man vanuit een dergelijke hoek (en die niet begint?), maar je moet de struiken van het bord periodiek geven aan hem. Shift-accenten en -controle geeft u beide nieuwe sensaties.

Aan kant

Diep intieme positie aan de kant meer in gedachten gewond en romantische mannen. Dit betekent niet dat je partner een triest is. Integendeel, hij is een gepassioneerde en attente geliefde.

Wat te veranderen?

Romantische seks houdt van heel veel paren. Gelukkig is de pose aan de zijkant niet de enige manier om tederheid te behouden tijdens de liefde. Je kunt de positie-positie diversifiëren als je een man vraagt ​​om je te strelen voor je vingers. Of probeer een zendingshouding die we in het begin spraken: het zal toestaan ​​om nauw contact te houden, naar elkaar verliefd op ogen en tegelijkertijd de penetratiediepte te verhogen.

Je kunt seks hebben terwijl je ergens staat: de muur, in de keuken, onder de douche. Het is niet verrassend dat het de voorkeur geeft aan mannen die van avonturen houden en afkomstig zijn van een gedachte over avontuurlijke seks. Fans van deze houding – bevrijde en speelse geliefden. Sommigen willen de passie op de verkeerde plaatsen met het viagra zonder recept risico om betrapt te worden.

Wat te veranderen?

Sex fans staan ​​gemakkelijk om het intieme leven gemakkelijk te diversifiëren: genoeg om van locatie te veranderen. Probeer naar de tafel te gaan. Zijn oppervlak zal je toestaan ​​om handige cam FlameUp, en een man zal zijn favoriete pose kunnen houden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *