Wat we weten over excuses? In wezen, cialis kopen zonder voorschrift in belgië alleen het feit dat ze helpen bij het opnieuw vaststellen van de betrekkingen met het volk door ons beledigd.

Alleen hier is gewoon «Sorry» Het gebeurt veel genoeg niet in alle gevallen — Het hangt allemaal af van de ernst van onze overtreding.

Het is dus zo belangrijk om te leren hoe het correct is verontschuldigd, het vasthouden aan een bepaalde strategie.

Voor verontschuldiging is er niet langer een verjaringstermijn

Excuses nodig, onmiddellijk nadat je je realiseerde wat er mis was. En ongeacht hoeveel tijd voorbij is na je daad — week, maand of jaar. Je kunt nooit zeker weten dat tegelijkertijd de persoon die je beledigde of boos niet op je nederige wacht «Sorry».

Soms kan de erkenning van zijn onrechtvaardigheid een goede vriend terugbrengen of relaties met familielid vaststellen, wat eigenlijk duur is. En jij bent zelf nuttig om het gevoel van schuld te werpen en hij heeft eindelijk een normaal leven.

Mensen die weten hoe ze hun onrechtvaardigheid op tijd moeten herkennen en om vergeving vragen, is veel gemakkelijker dan degenen die enorme inspanningen moeten doorbrengen voor een oprechte verontschuldiging.

Excuses moeten worden ondersteund door acties

Op dat moment, wanneer u onze excuses brengt, wordt slechts de helft van de behuizing gemaakt. Tweede helft — Deze versterking van excuses aan zijn acties, zodat een persoon niet twijfelt aan uw daadkracht om de situatie te veranderen.

Alles is simpel: als u zich verontschuldigde aan iemand voor uw emotionele incontinentie en snel getemperd — Leer jezelf in de hand te houden; verontschuldigde zich voor misleiding — Versterken om niet tegen een persoon te liegen.

In het geval dat uw excuses alleen in woorden blijven, maar in feite blijft u zich in dezelfde man gedragen. Wees de volgende keer niet verbaasd dat een persoon niets met je gemeen heeft.

Samen met de verontschuldigingen is het belangrijk om aan een persoon uit te leggen waarom je dat hebt gedaan

De redenen voor onze acties kunnen anders zijn, en vaak gebeurt het dat we het verkeerd doen, geleid door goede bedoelingen.

Bijvoorbeeld, als je je vriendin hebt verteld dat ze in een nieuwe jurk prima kijkt, hoewel het in feite een beetje vol van haar is, — Dit is vergeven, omdat je haar niet wilde staken.

Als je eerlijk deelt met een persoon, veroorzaakt zijn handeling — Je versterken alleen zijn vertrouwen in jou.

Het belangrijkste is — Probeer niet alle krachten te rechtvaardigen en verberg uw schuld niet op een ander. Dus je zult alleen maar erger doen.

Als een persoon uw excuses niet onmiddellijk kan accepteren — Het is niet nodig om er druk op te zetten

Excuses — Dit is een complex proces dat veel meer tijd kan duren dan u aanvankelijk is aangenomen. Niet elke persoon is klaar om je excuses onmiddellijk te accepteren — Veel mensen moeten naar zichzelf komen en hoe alles te denken.

Vereist geen onmiddellijk antwoord — laat een persoon alleen alleen achter, en hij zal je zeker antwoorden wanneer je herstelt. Druk zal zijn beslissing niet versnellen, maar zet je alleen in het verkeerde licht.

In het proces van een verontschuldiging is het belangrijk om te proberen een dialoog tot stand te brengen

Excuses en bied een persoon aan om de huidige situatie samen te bespreken. Dus je kunt begrijpen wat je hebt toegestaan ​​en hoe ze de volgende keer subtiel kunnen worden omzeild.

Wees niet bang om leidende vragen te stellen, bijvoorbeeld: «Wat kan ik voor jou doen?» of «Ik waardeerde de situatie correct?» Dus je zult elkaar snel begrijpen en zal eindelijk tot de algemene mening komen over het probleem.

Verontschuldigt niet altijd degene die verkeerd was

Banaal? Ja! En we weten dat je hoorde dat deze zin al honderden keren is, maar het zal niet overbodig zijn om het en de 101st te lezen. Als de situatie niet-serieus is en u niets verliest, als u zich verontschuldigt, zelfs gelijk hebben, doe het dan.

In de meeste gevallen helpt een dergelijke concessie om relaties te handhaven met nauwsluitende mensen, en wat belangrijker kan zijn?

Excuses om mooi te worden gepresenteerd

Niemand zal geloven dat uw excuses — Dit is een echte spirituele impuls veroorzaakt door meelgeweten als je droog verliest «Sorry» alsof mimolet. Normaal gesproken verontschuldigen zich om in staat te harperslandscape.com/de-waarheid-over-huiselijk-geweld/ zijn.

Dus, als je in werkelijkheid je niet bekeert in de perfecte daad of gezegd woorden, maar je moet je nog steeds verontschuldigen, oefenen voor de spiegel en probeer jezelf te overtuigen van tenminste mijn oprechtheid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *